Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2008

Αίτημα άρσης ασυλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη

Την άρση της κοινοβουλευτικής ασυλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη φέρονται να εξετάζουν να ζητήσουν οι εισαγγελικές Αρχές, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν και ποιες ευθύνες έχει σχετικά με κοινοτικές επιδοτήσεις στην Ανώνυμη Εταιρεία ΙVΕΝ.
Την ποινική εμπλοκή του Κ. Μητσοτάκη αποκάλυψε το «Έθνος», σύμφωνα με το οποίο προέκυψαν επιβαρυντικά στοιχεία που «έδειξαν» απάτη εις βάρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που συνδέεται με λανθασμένες και παράνομες επιδοτήσεις την περίοδο 2001-2003 στο πλαίσιο του Γ΄ ΚΠΣ από μη νόμιμους χειρισμούς και ενέργειες της εταιρείας Ιven Α.Ε., στην οποία ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος.
Ο ίδιος τονίζει σε δηλώσεις του ότι θα δώσει όλες τις απαραίτητες εξηγήσεις στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής που θα γνωμοδοτήσει για την άρση ή μη της ασυλίας του.

Εμείς δεν έχουμε αγωνία από τη εξέλιξη της υπόθεσης, όσον αφορά την αρμόδια επιτροπή της Βουλής. Τη γνωμοδότησή της την γνωρίζουμε. Και σ' αυτό δυστυχώς θα συμπράξουν όλοι οι βουλευτές. Διότι, κόρακας κοράκου δε βγάζει μάτι. Απλώς άλλο ένα σκανδαλάκι προστίθεται σε ακόμα ένα μέλος της ...Αγίας Οικογένειας, γιατί ως γνωστόν, η πολιτική καριέρα ...σκανδαλάκι σκανδαλάκι κτίζεται!

2 σχόλια:

VAD είπε...

Eλα τώρα,Μητσοτάκης σε δικαστήριο;Αθώος εξ ορισμού!
Απορία:140000 ευρώ για ηλε κτρονικό εξοπλισμό γραφείου;Εσυ ποσα γραφεία θα εξόπλιζες με τόσα χρήματα;

phlou...flis είπε...

@vad: διαμέρισμα θ' αγόραζα

Τούτη η δίψα δε σβήνει τούτη η μάχη δε παύει...

Τούτη η δίψα δε σβήνει τούτη η μάχη δε παύει...