Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

«Καλλικράτης» και στα ιστολόγια μου


Ένεκα η δυσμενής κρίση η οικονομική στην οποίαν περιήλθαν τα νοικοκυριά και η χώρα -και τo Σύμπαν όλον πλην χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και ξένων funds- , η κρίση αξιών που μαστίζει τα τελευταία χρόνια την κοινωνία μας, η κρίση θεσμών που μαστίζει επίσης τους εν Ελλάδι θεσμούς και οι ποικίλες άλλες κρίσεις που καραδοκούν, υποκρύπτονται και αδημονούν να εμφανιστούν, αποφάσισα τη συγχώνευση -και ουχί κατάργηση- των ιστολογίων τα οποία διαχειρίζομαι σε Ένα (το ε με Ε κεφαλαίο). Ήγουν τουτέστιν, τοῖς κείνου (Ραγκούση) ῥήμασι πειθόμενος, εφαρμόζω Σχέδιο «Καλλικράτης» και στα ιστολόγια μου. Δεν κατεβάζω ρολά, δε βάζω λουκέτα, δεν υποχωρώ …αν δε δικαιωθώ (σόρρυ, είναι από άλλο σύνθημα αυτό), δεν απολύω προσωπικό, δεν καταργώ Συλλογικές Συμβάσεις, δεν καταστρατηγώ δικαιώματα εργαζομένων απλά συγχωνεύω-προσφέρω τα πέντε ιστολόγιά μου ποικίλων ενδιαφερόντων , σε συσκευασία του Ενός. Η επωνυμία των συγχωνευθέντων δεν πωλείται, παραμένω κάτοχος των πνευματικών τους δικαιωμάτων και διατηρώ το 51% του πλειοψηφικού πακέτου των εκ των διαφημίσεων εσόδων τους -το 49% το κρατικοποιώ, βοηθών με τον τρόπο αυτό την προσπάθεια την οποίαν καταβάλλει το ελληνικό κράτος προς την ανόρθωσήν του.

Η απόφαση αυτή, παρακαλώ, ας εκθλιφθεί ως άκρως πατριωτική, αναμένω και προσμένω εις την Ιστορίαν δια να αποδείξει του έργου μου το ορθόν. 

Τα συγχωνευθέντα ιστολόγια, -οι συνιστώσες όπως θα έλεγε κανείς- είναι τα κάτωθι:

«Εκ-Παιδευτικά ...Παιδέματα και άλλα Σοφίσματα», το οποίο, όπως και ο τίτλος δηλώνει, ασχολείται με της Παιδείας μας τα …καμώματα.

«Ενδεικτικά μεν ...δηκτικά δε», το οποίο περιέχει ενδεικτικά δείγματα γραμμένα με δηκτικό αλλά και λακωνικό, λιτό και δωρικό τρόπο που αναδεικνύουν τα αυταπόδεικτα και που σκοπό έχουν το γλυκό-πικρό σχολιασμό της ...καθημερινότητας.

«Μακαρία η ...Ελλάς», όπου με φωτογραφικά στιγμιότυπα αλλά και προσωπικές αφηγήσεις-περιηγήσεις, αναδεικνύω -ή τουλάχιστον προσπαθώ προς αυτό- να επαληθεύσω την του Κ. Παλαμά ρήση: "…Πᾶσαν ὸμορφιά, Πατρίδα, ἐσύ τὴν ἔχεις". Καθότι παρατηρώ πως …όπου κι αν πάω η πατρίς με ...γοητεύει!

«Διά ...γυμνού οφθαλμού», όπου, διαβαίνοντας στις γειτονιές της γης, φωτογραφίζω εγώ, ερασιτέχνης της τέχνης ων, όμορφες γωνιές με τη συνδρομή της τεχνολογίας και όχι δια γυμνού οφθαλμού, όπως πιο πάνω διατείνομαι, τις οποίες σας παραδίδω ακατέργαστες!

Από τούδε και εφεξής, νῦν καὶ ἀεὶ καὶ εἰς τοὺς αἰῶνας τῶν αἰώνων (Ἀμήν) θα μας βρίσκετε εις την ηλεκτρονικήν διεύθυνσην (ελληνιστί: σάιτ):  Ἀγαθὸν τὸ ἐξομολογεῖσθαι
 Θα είμαστε εδώ να σας ανοίξουμε, όποτεβ ευαρεστηθείτε να μας κρούσετε την ιστο..θύρα μας!

4 σχόλια:

marianaonice είπε...

Πολύ καλά έκανες!!!
Τους χρειαζότανε...
Άντε και καλή συνέχεια!!
Καλό μήνα!
:))

Ἅ λ ς είπε...

καλές συγχωνεύσεις λοιπόν!!!

(να αποκαταστίσετε τους ανέργους όμως!!)

manitaritoubounou είπε...

XC Ανέστη (συν)αδελφέ!!!


Ερώτηση συμ-παθείας; Μετά από τα ιστολόγια πάμε και σε συγώνευση εις τα .. αναλόγια;

phlou...flis είπε...

@marianaonice: ε, κι εδώ Μνημόνιο και ΔΝΤ

@Αλσ: πρώτα απ' όλα οι εργαζόμενοι

@manitaritoubounou: Αληθώς Ανέστη και χαίρομαι που σε "ακούω" και πάλι. Λες να επιδράμουν και σ' αυτά;

Τούτη η δίψα δε σβήνει τούτη η μάχη δε παύει...

Τούτη η δίψα δε σβήνει τούτη η μάχη δε παύει...